Fjalë kyçe: Azem Hajdari

Foto dite / Nga 27-shi -

Kë kishte dhe kë ka sot…

19 vjet më parë u ekzekutua pranë selisë së Partisë Demokratike, kryetari i parë i saj, Azem Hajdari. Deri më sot, kjo ngjarje nuk është zbardhur krejtësisht dhe është ende…