Fjalë kyçe: avokado

Floktore / Nga Rexhina Biba -

Avokado krijon probleme shëndetësore

Megjithëse avokado është një nga frutat më të shijshme dhe përdoret gjerësisht në kuzhinë, ekspertët paralajmërojnë se mund të krijojë probleme shëndetësore. Shkencëtarët thanë për AFP se në Michoacan, Meksikë,…