Fjalë kyçe: autobus

Mejtime / Nga Media -

Rama, hip në autobus!

Nga Elona Caslli ” Kur të mos më keni, do më kujtoni!- ishte deklarata jote. Teksa e lexova këtë fjali, menjëherë më erdhi ndërmend “ prova e autobusit”. E kam…

Mejtime / Nga Media -

“Paketa antishpifje” në autobus

Nga Kastriot Dervishi Mallëngjimi i pjesës nostalgjike të popullit tonë, ndaj reformave që po ndërmerr pushteti popullor, të cilat po ia ndryshojnë faqen vendit, është i madh dhe befasues. Krijon…