Fjalë kyçe: arvanitas

Mejtime / Nga Media -

Një qokë tek arvanitasit dhe në Çamëri

Nga Artan Xh.Duka Mirë, shumë mirë bëri Presidenti ynë që qoftë dhe privatisht sikurse u tha në media, takoi shqiptarët e krahinave shqiptare në Serbi. Bëri detyrën si simbol i…

Dritëshkronja / Nga 27.al -

Marin Mema në gjurmët e arvanitasve

Gazetari Marin Mema ka vazhduar edhe këtë javë të rrëmojë në historinë e shqiptarisë ë Top Channel. Në dokumentarin e fundit të tij ai rrëfen historinë e arvanitasve, dokumentat, lëvizjet,…