Fjalë kyçe: Armand Shkullaku

OpEd / Nga 27.al -

Shkullaku i “tregut çam”

Nga Enkel Demi Nuk e di në është Shkullaku apo Bushati autori i neoligjizmit “tregu çam” që po zë shtrat në gazetarinë dhe politikën e dasisë. E kam thënë dhe…

OpEd / Nga Media -

Sot jam solidar me Armand Shkullakun

Nga Ilir Babaramo Frangaj largoi sot nga drejtimi i ABC news Armand Shkullakun, një nga gazetarët më të vjetër shqiptarë dhe një nga dy-tre garantët e krijimit të perandorisë së…

Llogje Kavaje / Nga Media -

Hangover 1995 në gazetën “Koha Jonë”

Filmi komik amerikan, “Hangover”, qenka projektuar herët, qysh në vitin 1995, në gazetën “Koha Jonë”. Një fotografi fantastike ku shfaqen drejtuesit e kësaj gazete Mand’ Shkullaku, Andi Bushati, Nikollë Lesi…