Fjalë kyçe: Aristidh Kola

Dritëshkronja / Nga 27.al -

Marin Mema në gjurmët e arvanitasve

Gazetari Marin Mema ka vazhduar edhe këtë javë të rrëmojë në historinë e shqiptarisë ë Top Channel. Në dokumentarin e fundit të tij ai rrëfen historinë e arvanitasve, dokumentat, lëvizjet,…

OpEd / Nga 27.al -

Ju rrëfej Dritëro Agollin e UÇK-së

Nga Arben Llalla Të gjithë folën fjalët më të mira për poezinë dhe penën e Dritëro Agollit. Sapo morrën vesh që u shua poeti i madh, nisi gara me turravrap…