Fjalë kyçe: arben llalla

OpEd / Nga 27.al -

Shpëtim Idrizi ka faj për Abaz Hadon

Nga Arben Llalla Padyshim që Shpëtim Idrizi duhet të ndjehet fajtor, tani që Abaz Hado ka nisur ta quajë prepotent, arrogant dhe uzurpator. Kreu i PDIU-së është i fajshëm, përderisa…

OpEd / Nga Media -

Kur Greqia ta shtrëngon lakun në fyt

Nga Arben Llalla Greqia po kërkon të luajë rolin e xhelatit të Ballkanit duke ju vendosur haraç vendeve të varfra që kanë mbetur jashtë anëtarësimit në NATO dhe BE. Ministri…