Fjalë kyçe: Andi Bushati

Mejtime / Nga Media -

Njolla që Klan vendosi mbi Fevziun

Nga Andi Bushati Telenovela popullore e largimit apo qëndrimit të Blendi Fevziut në TV Klan u mbyll në mënyrën më të shëmtuar të mundshme. Një deklaratë pompoze e televizionit kombëtar…

Mejtime / Nga 27-shi -

Sikur ta censuronim Sali Berishën 

Nga Bledian Koka Të dielën, Fax News publikoi i pari informacionin se oficeri detar Artur Meçollari ishte larguar nga ushtria në vitin 2012, për spiunazh dhe cenim të sigurisë kombëtare. Në…

OpEd / Nga 27.al -

Shkullaku i “tregut çam”

Nga Enkel Demi Nuk e di në është Shkullaku apo Bushati autori i neoligjizmit “tregu çam” që po zë shtrat në gazetarinë dhe politikën e dasisë. E kam thënë dhe…