Fjalë kyçe: Andi Bejtja

Mejtime / Nga 27-shi -

Oligarkët si robt e shpisë

Nga Andi Bejtja Pa hyrë thellë në këtë betejën  e oligarkëve që ka filluar midis mazhorancës dhe opozitës, pa hyrë çfarë ka bërë njëri e çfarë ka bërë tjetri, pa…