Fjalë kyçe: ambasador

Foto dite / Nga Media -

Manjani fut në mendime Ambasadorin Lu?

Një takim mes ambasadorit Lu dhe ish-Minsitrit Ylli Manjani. Ata janë fotografuar sot në ambientet e një lokali në Tiranë teksa bisedojnë me njëri-tjetrin. Në fotografi duket se Manjani po…