Fjalë kyçe: Alfred Peza

/ Nga Media -

Për Xhelal Mziun dhe Edi Ramën

Nga Alfred Peza Dalja e Kryeministrit në mbrëmje përkrah Kryetarit të Bashkisë së Kamzës, live në mediat televizive dhe rrjetet sociale, u përcoll nga disa si ironia e ditës. Një…

OpEd / Nga 27-shi -

“Sarah”, nga e cila nuk po zë vend

Nga Enkel Demi Më krijohet shpesh përshtypja që Shqipëria si një vend kaq i vogël, ka një dendësi të madhe artistësh, shkrimtarësh, sportistësh që dallojnë, anipse më të përkushtuar kemi…

OpEd / Nga 27.al -

Libri vdiq! Rroftë Libri!

Nga Alfred Peza Çelja e edicionit të 20 të Panairit të Librit në Tiranë, duhej të ishte ndoshta një nga ngjarjet më të mëdha kulturore të këtij viti në Shqipëri….