Fjalë kyçe: Akademia e Shkencave

OpEd / Nga Media -

Bilanci i një viti eksperimental

Nga Afrim Krasniqi Ka një traditë të sjelljes politike në fundviti: pala që është në pushtet mendon se vendi po kalon ditët më të lumtura dhe se ajo po bën…

OpEd / Nga 27.al -

Idiotë të dobishëm

Nga Mesila Doda Kur kryetari i PDIU, Shpëtim Idrizi, deklaronte në Akademinë e Shkencave së Republikës së Shqipërisë se aradhës së “idiotëve të dobishëm” të politikanëve shqiptarë, që i shërbenin…