Fjalë kyçe: Afrim Krasniqi

OpEd / Nga admin -

BE, 40 vjet ëndërr…

Nga Lutfi Dervishi Ne jetojmë në një rajon që prodhon histori më shumë se ç’është në gjendje të konsumojë, por dita e sotme mund të quhet historike. Komisioni Europian ka…

OpEd / Nga Media -

Bilanci i një viti eksperimental

Nga Afrim Krasniqi Ka një traditë të sjelljes politike në fundviti: pala që është në pushtet mendon se vendi po kalon ditët më të lumtura dhe se ajo po bën…