Fjalë kyçe: Adnan Januzaj

Kalitje / Nga Klodiana -

Januzaj: Jam belg dhe ndjehem belg

Adnan Januzaj e thotë me krenaqri që është belg duke mos përmendur faktin që është shqiptar nga Kosova. Ai ka deklaruar në konferencën për shtyp para ndeshjes me Panamanë se…