Fjalë kyçe: ABC News

OpEd / Nga Media -

Sot jam solidar me Armand Shkullakun

Nga Ilir Babaramo Frangaj largoi sot nga drejtimi i ABC news Armand Shkullakun, një nga gazetarët më të vjetër shqiptarë dhe një nga dy-tre garantët e krijimit të perandorisë së…