Fjalë kyçe: 40-vjetori i vdekjes

Floktore / Nga Klodiana -

40-vjetori i vdekjes së Elvis Presley

Ish-bashkëshortja e Elvis Presley dhe vajza e tyre iu bashkuan mijëra fansave të tij në rezidencën “Graceland” në Memphis të shtetit Tennessee gjatë mesnatës së të martës, për të shënuar…