Ka than' i moçmi: 

“Gjysmë mjeku-vdes njerëzia, gjysmë idealisti-nuk bëhet Shqipëria”.

                                     -Fan Noli

Si t’i përdorni petat e gatshme për byrek njëlloj sikur t’i keni bërë vetë

Nga Media 0

Hollimi i petëve të byrekut vet në shtëpi është një traditë, me të cilën padyshim krenohen gjithë amvisat.

Por ky proces kërkon kohë, të cilën shumë prej amvisave ndonjëherë nuk e kanë.

Për të shkurtuar kohën dhe për të përfunduar gatimin sa më shpejt, kur është rasti për të përgatitur byrek shumë prej amvisave përdorin petë të gatshme.

Por jo përherë rastis që me petë të gatshme të përgatisësh një byrek të shijshëm. Ndodh që byreku me petë të gatshme shpesh herë të dalë i thatë dhe herë të tjera i qullët.

Sekreti gjendet këtu: http://rozmarina.al/sekreti-ja-si-te-lepini-gishtat-me-byrek-me-peta-te-gatshme/

Loading...

Lini një koment

Adresa juaj e Email-it nuk do të bëhet publike

Mund të përdorni HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

gjithsej