Ka than' i moçmi: 

"Më lehtë është me mbledhë një thes pleshta, se ti bashkosh dy shqiptarë."

- At Gjergj Fishta

Sallatë me portokalle dhe ullinj

Nga Skenderi 0

Përbërësit:

4 kokrra portokallë
1/2 qepë të kuqe,
10­15 ullinj të zinj pa bërthamë
vaj ulliri
kripë
piper

Përgatitja:

Fillimisht lajmë portokallet, i qërojmë me kujdes duke i ndarë në thela. Në një enë qelqi grijmë qepën në formë rrethore dhe shtojmë ullinjtë dhe portokallet. Hedhim kripën, piperin dhe vajin e ullirit dhe i përziejmë mirë përbrësit.

Lini një koment

Adresa juaj e Email-it nuk do të bëhet publike

Mund të përdorni HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

gjithsej