Obama mbërrin në Greqi, blindohet Athina

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barack Obama ka mbërritur në Greqi, në vizitën e tij zyrtare dhe të fundit si President i SHBA. Avioni i presidetit u ul … Vazhdoni me leximin e Obama mbërrin në Greqi, blindohet Athina