Ka than' i moçmi: 

Nuk mund të punojmë për vendin tonë, po nuk patëm një dashuri për çdo cep të Shqipërisë."

                                                                                                 - Mit'hat Frashëri

Fileto pule me pana

Nga Skenderi 0

Përbërësit:

  • 600 g fileto pule
  • 2 qepë mesatare
  • 1 lugë gjalpë
  • pak pana, piper të zi, kripë

Përgatitja:
Marrim qepët dhe i grijmë hollë dhe më pas i kaurdisim me gjalpë derisa të marrin ngjyrë floriri. Më pas vendosim fileton e pastruar, të cilën e kemi rrahur më parë, derisa të skuqet nga të dyja anët . E shuajmë me pana , pak kripë, piper dhe e lejmë në zjarr derisa të bëhet lëngu i mishit një trup me panën. Nëse dëshironi mund ti hidhet edhe pak ujë.

Lini një koment

Adresa juaj e Email-it nuk do të bëhet publike

Mund të përdorni HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

gjithsej