Kategoria: Video

Llogje Kavaje / Nga Media -

Mjaft të ketë rrota

Shqiptarët janë njerëz novatorë. Ky çift ka gjetur mënyrën më komode dhe luksoze për të lëvizur në variantin më sportiv duke e shndërruar një veturë mercedes në triçikël cabriolet. Filmimi…

Floktore / Nga 27.al -

Kush është kush?

Videoja virale që nuk mund të mos e duash Kush është kush? Kur babai i kësaj vajzës së vogël 16 muajshe vendos syzet për t’i ngjarë vëllait binjak identik, bebja…

Video / Nga admin -

“Jo më tabu” • Rrathë III

Gjimnazistët dhe seksi. Nxënës, mësues dhe prindër në një debat të vjetër deri dje tabu e pëshpërimave të shurdhëta. A po ndodh një revolucion i fshehtë seksual? Rrathë III –…