Autor: Media

OpEd / Nga Media -

Dhëmbë të rëna në median online

  Nga Ermir Hoxha Ekziston një bestytni popullore, sipas së cilës, atij që sheh të pasmet e tjetrit i bien dhëmbët. Të vegjël, mu në atë moshë që na binin…

OpEd / Nga Media -

Përndjekësit e rinj të Zhitit

Nga: Mero Baze Në edicionin qëndror të lajmeve të TV Klan, pati një koment të ashpër ndaj një zyrtareje të Ministrisë së Kulturës, e cila qënkësh në Itali dhe merrte…

Tregu / Nga Media -

Biznesi mbifaturohet me 11 mln euro energji

Sipërmarësit paguajnë 27% më shtrenjtë energjinë, ERE i kërkon OSHEE që të kompensojë kompanitë e penalizuara Përfaqësuesit e biznesit ankohen se shumë sipërmarrës po e paguajnë energjinë elektrike 27% më shtrenjtë,…