Autor: Media

Floktore / Nga Media -

Ish-presidentja Jahjaga…në ajër

Fushatës së kërcimit që është ndërmarrë nga aktorja Arta Dobrushi i është bashkuar edhe ish-presidentja e Kosovës. Atifete Jahjaga e qeshur dhe me sportivitet ka zgjedhur të jetë pjesë e…

Sjellja e mot motit / Nga Media -

Feneri

Nga Luljeta Progni Pak dritë…dhe sytë do të mbylleshin njëherë e përgjithmonë. Një ferr që ndriçohej prej një drite të zbehtë feneri në hyrje të kapanonit. 700 frymë. 700 lloje…

Floktore / Nga Media -

Më pushuat nga puna? Faleminderit 100 herë

Nga Klaudeta Skënderasi Në mënyrë krejt demonstrative, në një moment aspak të rastësishëm, por pikërisht në 15-vjetorin e “News 24”, presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, jo vetëm që e mori…