Autor: Media

OpEd / Nga Media -

Xhesika

Nga: Lorenc Vangjeli Masakra në Elbasan ishte si shpërthimi i një mine, fitili i së cilës ishte ndezur që më shumë se dhjetë vjet më parë. Zinxhiri i vrasjeve për…

Sjellja e mot motit / Nga Media -

Për historin e Shqipërisë

Lumo SKENDO Në qoftë se historija e shkruar është thesari mê i math i një populli, trashëgimi i lënë prej gjysh dhe stërgjyshvet’ tij, atëhere duhet, ne Shqiptaré, t’a konsiderojmë…