Autor: Media

Llogje Kavaje / Nga Media -

Alo! Policia që duam?!

“Babai i fëmijëve po më godet… më ka gjakosur… ejani shpejt ju lutem !! Policia: Më vjen keq motër… duroje edhe sot se jemi në panair !!!”, është mesazhi ironik…

Mejtime / Nga Media -

Jam çam dhe kam një ëndërr

Katër orët e Çamërisë përballë diplomacisë së koridoreve të errëta “Jam çam e kam një ëndërr”,  ishte protesta që tronditi fort dioplomacinë greke. Për rreth katër orë mijëra protestues të…