Autor: Media

Telegrama / Nga Media -

Basha prezanton platformën ekonomike të PD-së

“Projekti i ynë ka objektiv rritjen e ekonomike që garanton punësimin dhe rritjen e mirëqënies për gjithë shqiptarët” Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha prezantoi sot platformën ekonomike të kësaj…

Tregu / Nga Media -

Rama kthen sërish tenderin për Spitallën

Këshilli i Ministrave vendosi të shpallë zonë të lirë ekobomike sipërfaqen prej 199 mijë hektarësh Hapet sërish tenderi për parkun industrial në Durrës. Këshilli i Ministrave miratoi sot në mbledhjen…