Autor: Media

Këndonjësit / Nga Media -

Qorrat e Edi Ramës

Nga Ilir Babaramo Përpjekja për të kastruar lëvizjet studentore është një markë e njohur. Qorra të tillë politikë i kemi hasur dhe 28 vjet me parë. Janë vegla të regjimeve…

Mejtime / Nga Media -

Genocidi Çam sot

Nga Nexhat Merxhushi  Në shkrimet e mia, unë jam mbështetur (ashtu siç thotë edhe shqiptaro-amerikani Ilir Ikonomi) “tek, fakti historic dhe se detajet e mia nuk janë të sajuara nga fantasia, por…