Autor: Media

Telegrama / Nga Media -

VOA: Kerry në Tiranë për Muxhahedinët

“Gjate dy viteve të fundit, Shqipëria ka strehuar rreth 1000 muxhahedinë si dhe ka rënë dakord për të strehuar dhe 2000 të tjerë” Zëri i Amerikës, raporton se Sekretari Amerikan…

Llogje Kavaje / Nga Media -

Gezuar “Shen Muxhahedinin..”

“Gëzuar Shën Muxhahedinin! Keqardhje që e humbëm këtë radhë spektaklin e të festuarit të Valentinit me byrekë dhe sanduiçe tek Liqeni Artificial”, shkruan mjekja gjinekologe Anika  Dokle. Komenti i saj…