Autor: Media

Mejtime / Nga Media -

Kur qentë të diktojnë rrugën…

Nga Kujtim Xhaja E mërkurë…Mëngjes i ftohtë… në stacionin e lagjes sime… Në pritje të një autobuzi për në punë… Dy fëmijë të vegjël, një vajzë dhe një djalë më…