Autor: Media

Telegrama / Nga Media -

Avokatët në grevë, paralizohet gjyqsori

Avokatët bojkotuan sot proceset gjyqsore në të gjitha nivelet e gjykimit. Greva ishte paralajmëruar më parë dhe është organizuar nga Dhoma Kombëtare e Avokatisë  në shënjë protest ndaj ndryshimeve në…

Telegrama / Nga Media -

Vezë dhe domate mbi ministrin Ilir Beqaj

Sulmi nga aktivistët e “Aleanca Kuqezi” tek dera e ministrisë së Shëndetësisë Sulmohet me vezë e domate ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj. Aktivistë të lëvizjes “Aleanca Kuqezi” po e prisnin…

OpEd / Nga Media -

Fati i së bukurës

  Nga Ardian Vehbiu Një shkrim sot në “Panorama”, për një punonjëse të Policisë së Shtetit, që e “pengon” bukuria në detyrë: me frymë pozitive për personazhin në fjalë. E…