Autor: Media

Mejtime / Nga Media -

Kujtoni Notre Dame Shqiptar (film)

Nga Dritan Kaba Një pamje nga Notre Dame shqiptar. Këtë e hodhën në erë vetë me dinamit etërit e atyre që sot po “qajnë” për Notre Dame në Paris. Kisha…

OpEd / Nga Media -

Faleminderit zotit për bombën!

Nga Frrok Çupi/ Përderisa “qeveria  nuk mund të përmbyset ndryshe përveçse me dinamit, atëherë duhet të falënderohet Zoti për dinamitin!”, pat shkruar shkrimtari amerikan, Mark Tween kur një grupim revolucionarësh…

Mejtime / Nga Media -

Erioni gënjen Veliajn

Nga Agim Xhafka Kështu përmblidhet me tre fjalë thelbi i emisionit “Ajsberg” i gazetarit të njohur Artur Çani. Nëpërmjet disa sekuencave të intervistave të Lali Erit nëpër kohë dëgjohet dhe…