Autor: Klodiana

Telegrama / Nga Klodiana -

Kombëtarja pajiset me pasaporta diplomatike

Djemtë e kombëtares janë ambasadorë shqiptarë. Sot ata kanë aplikuar dhe për pasaporta diplomatike dhuratë kjo nga kryeministri Edi Rama menjëherë pas fitores me Rumaninë. Ministri Bushati tha: “Ju arritët të…

Kalitje / Nga Klodiana -

Islanda fiton në minutën e fundit

Një lojë plot emocione sa ajo e Portugalisë dhe Hungarisë ishte dhe sfida tjetër e grupit F, Islande-Austri. Fati i ndeshjes u vendos në minutën e fundit, kur Islanda nëpërmjet…

Telegrama / Nga Klodiana -

PD lajmëron padi për Ministrinë e Brendshme

Partia Demokratike lajmëron kallëzim në Prokurori për  Ministrinë e Brendshme, pasi siç thotë ajo ka penguar zbatimin e  ligjit të dekriminalizmit. Shkak është bërë informacioni me mangësi që ky dikaster…