Autor: Klodiana

Shkencë / Nga Klodiana -

Samsung Note 8 vs iPhone 8 Plus

Lançimi i telefonave të rinj në treg nga Apple dhe Samsung mund të jetë një nga momentet më të rëndësishme që kemi parë për lançimet e smartfonëve dhe gjithashtu për…