Autor: Klodiana

Rrokull botës / Nga Klodiana -

Dhërmiu, perla e Shqipërisë

Ja çfarë shkruan  blogeria Francesca Masotti, pas vizitës së saj në Vlorë, në plazhet e Dhërmiut. Ja ku jemi! Ky është postimi im i parë në këtë blog dhe kam vendosur…