Autor: Arben Llalla

Mejtime / Nga Arben Llalla -

Edi Rama 2, si rrezik kombëtar

Takimet e Rama 2 me dhespotë të lartë të Kishës Ortodokse të Greqisë në SHBA dhe Jeruzalem nuk janë rastësore. Mesa duket ai po lundron në ujëra të turbullta vetëm…