Autor: admin

Mejtime / Nga admin -

Vrasja dhe mediet

Sikur të ndaloheshin botimet e lajmeve të krimit, e garantuar që kriminaliteti kishte për të pësuar rënie të madhe. Gjeneratorët e krimit janë edhe mediet. Këtë e them me përgjegjësi….

Mejtime / Nga admin -

Të dashur të rinj

Të mendojmë më gjatë! Ty, që vetëm telefoni të kushton sa dy rroga të prindërve të tu, apo ti që çdo mëngjes zemërohesh se nuk t’u plotësua teka, a ke…

Mejtime / Nga admin -

Shqiptarët dinë të vlerësojnë…

Nga Ilir Hoxholli Para dy ditëve ndoqa emisionin “Opinion”, një temë që të them të drejtën është luks për ne shqiptarët mbi këndvështrimin ndaj familjes. Debati në një moment të…

OpEd / Nga admin -

Prapë i harruan patatet!

Nga Mero Baze Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, nuk harroi askënd për ta takuar në Tiranë. Presidentin, kryeministrin, ish- presidentin dhe ish-kryeministrin, shefin e opozitës dhe partive të vogla, deri…

Mejtime / Nga admin -

Merkel – ose konstante në zenit!

Fati e deshi, që Agjenda 2010, që hodhi nga pushteti Gerhard Schrëder, t’i vlente Merkel si parashutë sigurie në krizat e shekullit të ri. …analistët shohin megjithatë si motiv për…

Mejtime / Nga admin -

Përse na duhen heronjtë…

Miti i Skënderbeut qëndron në faktin se ai arriti të projektojë të ardhmen, ndërsa ata që kanë sot në dorë fatin e Shqipërisë po shkatërrojnë çdo shpresë për një të…

OpEd / Nga admin -

Mos rrej Dritan Hila…

Nga Ilir Seci Si e qesin kryet fill…shembja e kullës së Prek Calit i bani me folë Dritan Hilat e partisë që përmendën “36 partizanët e vramë” në betejë nga…