Autor: 27-shi

Kalitje / Nga 27-shi -

Zyrihu vazhdon diskriminimin e Sadikut

Klubi që e huazoi në mes të sezonit dhe u shpërblye duke e lënë Kategorinë e Parë, tashmë ka vendosur një shifër të ekzagjeruar, 9.5 milionë franga, për kartonin e…

Kalitje / Nga 27-shi -

Partizani, Sormani nuk të bën optimist

Kanë mbetur vetëm disa orë dhe pas 23 vjetësh Partizani kthehet sërish të luajë në Champions League. Sot në orën 20:00, në “Elbasan Arena”, përballë të kuqve do të jenë…

Kalitje / Nga 27-shi -

Pol Gaskoinj pa limite…

Për Pol Gaskoinj duket se nuk ka më kthim pas, megjithëse i ka tentuar të gjitha llojet e terapive, për t’u shkëputur nga varësia ndaj alkolit dhe drogave të ndryshme….

Kalitje / Nga 27-shi -

Viva Portugal!!!

Santos e tha që në fund do të ishte ai që do të festonte, megjithëse francezët ishin favoritët. Dhe fjala i doli. Pothuaj në fund fare, në shtesën e dytë,…