Autor: 27-shi

Kalitje / Nga 27-shi -

Partizani, merkato në shtëpi

Për “Demat” ky ishte vërtetë një vit i shkëlqyer. Vazhdojnë të jenë në garë për titullin kampion, ndërkohë që e kanë siguruar një vend në “Europa League” për sezonin e…

Kalitje / Nga 27-shi -

Një “vizë” për Europë

Tashmë flitet për një mundësi të marrësh pjesë në një nga kupat e Europës, kuptohet për skuadrat që janë në krye dhe me të drejtë mund të quhen pjesë e…

Kalitje / Nga 27-shi -

Maskat, në rrugë për futbollin

Sopoti ndalohet nga njerëz të maskuar përpara ndeshjes me Pogradecin dhe i kanë kërkuar t’i lënë ndeshjen liqenorëve, duke ia arritur qëllimit. Takimi i luajtur në Krujë përfundoi 0-2 Kthehen…