Autor: 27-shi

Këndonjësit / Nga 27-shi -

Lali Eri opium për …

Nga Enkel Demi Ata u përbetuan që do i lanin me gjak me themelitë e Teatrit Kombëtar. Do të lidheshin me tel tek guri i historisë së Teatrit si bijtë…

Mejtime / Nga 27-shi -

Lideri suprem që po na çon për…

Nga Edvin Kulluri E nisi në bashki me rikonstruksionin e fasadave të ministrive me një tender korruptiv! Vazhdoi me faljen e borxhit ndaj Alba TV duke dhunuar vendimin e gjykatës!…

Foto dite / Nga 27-shi -

“Shqiponja” e Maradonës

Kështu ka gëzuar legjenda e futbollit Maradona, golin e dytë të Argjentinës, i cili i dha mundësinë Kombëtares bardheblu të kalojë grupin. Dihet që Maradona dhe sjellja e mirë nuk…