Autor: 27-shi

Foto dite / Nga 27-shi -

Në Theth nuk ka një thes…

Nga Ermal Telha E kuptoni që nuk ua ka fajin jugu? As biznesi i ndershëm i këtij vendi që rrezikon shumë për atë aktivitet që bën, por kultura juaj??!! Mirë…

OpEd / Nga 27-shi -

Kemi harru’ me qesh

Nga Enkel Demi Ai pinte ndonjë gotë raki dhe tymoste duhan që ia kishin zverdhur mustaqet e trasha. Unë i qëndroja përballë, tek qeshja me të madhe me historitë që…

Bëfshi qejf / Nga 27-shi -

Alla frënga, apo alla-Keli?!

Nga Iva Tiço Unë nuk u rezistoj dot kërpudhave. Kur i gjej në ndonjë menu restoranti, i porosis, edhe nëse nuk shkojnë fare me pjesën tjetër të ushqimeve. Dhe nëse…

Mejtime / Nga 27-shi -

Pesë minuta që të hanë kokën

Nga Ilir Hoxholli Një mjek që punon në Urgjencë ka postuar fotografinë ilustruese të këtij shkrimi dhe ka shkruar: “Për ty shofer i shfrenuar, që ecën me shpejtësi, për të…