Autor: 27.al

Mejtime / Nga 27.al -

Suksesi vjen duke fjetur

Nga Gerina Mullaj Pres me padurim të vijë e hëna për të parë njeriun që më frymëzon në ekran, përmes të cilit shpërndahet bashkë me rrezatimin në dhomë, shkëlqimi i…

OpEd / Nga 27.al -

Vjeshta pa kthim

Nga Enkel Demi Me bërjen publike të përgjimeve të italianëve, kemi të bëjmë me konfigurimin e dy lëvizjeve, njëra është antirevolucionare dhe kërkon rrëzimin e qeverisë, tjetra është revolucionare dhe…

Mejtime / Nga 27.al -

Rilindje?! Për cilët!

Aq shumë i besojnë ëndrrat me sy hapur,  saqë edhe kur ideatori i kësaj gjetjeje shprehet se “duhet të rilindim së bashku”, ngazëllehen së brendshmi duke menduar vërtet se do…

Mejtime / Nga 27.al -

Kodi për t’i kuptuar shqiptarët

Në Shqipëri e Kosovë, shtetet mund të jenë “dinjitoze” dhe “ceremoniale”, kur duhet bëhen të trishta e kur duhet të gëzuara, por punën për to ende duhet ta bëjë ambasadori…

Mejtime / Nga 27.al -

Ditari i një opozitari

Nga Gerina Mullaj Nesër kam seancë parlamentare. Ta marr fjalën apo të merrem me celularin? Do i them bashkëshortes të më hekurosë kostumin bojë-krem për të theksuar zinë e fjalëvë…